Tarieven

Wij hateren in ons kindcentrum altijd een all-in tarief voor peuteropvang.

De peutergroep wilt graag zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van ouders:

De ouders spreken een minimaal aantal uur per maand af, wat het kind zal komen. Daarbij reserveren ze de dagen waarop het kind aanwezig zal zijn. Dit aantal uur zal een realistisch aantal zijn over een heel jaar bekeken. De afgesproken uren worden gefactureerd. En dit biedt u de garantie om gebruik te maken van de opvang op de dagen die afgesproken zijn. We hanteren hierbij een uurtarief van €8,25 per uur (2021). Facturatie geschiedt per kwartier.

Indien de tijdstippen waarop het kind naar de opvang komt niet altijd hetzelfde zijn, vragen wij minimaal 5 werkdagen van tevoren de tijden door te geven. Dit in verband met het inplannen van personeel en de bezetting van de groep. Flexibele opvang is altijd in overleg.

In veel gevallen heeft de ouder recht op kinderopvangtoeslag om een tegemoetkoming in de kosten te voorzien. Het bedrag dat de ouder terugkrijgt is inkomensafhankelijk en afhankelijk van het aantal werkuren. Voor meer informatie verwijzen we naar de website van de overheid.

Afname extra dagdelen

Er kunnen in overleg extra dagdelen afgenomen worden. Dit altijd onder de voorwaarde dat de bezetting het toelaat. Deze uren zullen extra gefactureerd worden volgens het normale uurtarief.