Tarieven

Ons kindcentrum kent 3 mogelijkheden van buitenschoolse opvang, 

Pakket voor basisschool leerlingen

47-weken pakket vanaf schoolinschrijving

Dit pakket biedt u de garantie om gebruik te maken van voor- en naschoolse opvang op de dagen dat basisschool Avonturis geopend is. We hanteren hierbij een uurtarief van 6,95 euro per uur bij een afname van 62,7 uur per maand.

Omdat u voor de kosten van de BSO in verschillende gevallen recht hebt op kinderopvangtoeslag, kunt u in 2021 al BSO afnemen vanaf € 26,- netto per maand. Het bedrag dat u terugkrijgt van de belastingdienst is inkomensafhankelijk. Daarom hebben we hieronder een tabel opgenomen waarin de netto BSO-kosten berekend worden. Voor het tweede en volgende kind krijgt u meer kinderopvangtoeslag, waardoor u een korting geniet. Aan deze berekening kunnen geen rechten ontleend worden. U kunt ook zelf een proefberekening maken op de website van de overheid. Let op, de contributie voor de school moet hier nog bij opgeteld worden.

 

pakket voor kinderen zonder leerplicht

Kinderen tot vijf jaar zijn niet leerplichtig. Het komt vaak voor dat ouders hun kind vanaf vier jaar langzaam willen laten wennen op Avonturis. Het zou kunnen dat een kind bijvoorbeeld start met één of twee dagen per week naar school te komen. Als BSO zijn we dan ook flexibel en kan je ervoor kiezen om alleen BSO af te nemen op de dag dat je kind naar school gaat. Zodra het kind vijf is geworden, moet het fulltime ingeschreven zijn op school en wijzigt het BSO-contract. Voor dit pakket wordt eveneens een uurtarief van 6,95 euro per uur gerekend. Het aantal uur dat per maand wordt afgenomen wordt in overleg vastgesteld.

 

flexibel pakket

Er zijn ouders die geen of minder behoefte hebben aan de flexibiliteit die de combinatie van school en BSO biedt. In dit geval kan je een op maat gemaakte offerte aanvragen. Neem hiervoor contact via info@avonturisroosendaal.nl of via de contactpagina.