Tarieven

 • Avonturis is een B3-school en wordt dus niet bekostigd vanuit de overheid. Dit is een bewuste keuze, zodat we onze idealen ten volle kunnen nastreven. Dit betekent dat de kosten voor het onderwijs betaald worden uit schoolgelden en donaties.

  Het schoolgeld op Avonturis Democratisch Kindcentrum bedraagt, bij afname van het 47-weken pakket voor de BSO€ 64,24 per maand.

  Combinatiepakket

  Avonturis Democratisch Kindcentrum wil aansluiten bij de wensen van ouders. We streven naar een grote flexibiliteit. Daarom bieden we een combinatiepakket aan, waarvan wij denken dat het ideaal is. Dit combinatiepakket kunnen we aanbieden aan een brutotarief van 500 euro per maand. Hierin zit het maandelijkse schoolgeld en de maandelijkse kosten voor het 47-weken pakket voor de BSO vervat. Dit zijn brutokosten. In de meeste gevallen kan je voor de BSO-kosten kinderopvangtoeslag aanvragen, waardoor dit combinatiepakket netto beschikbaar is vanaf 90 euro per maand. Op de Tarieven-pagina bij de BSO wordt een voorbeeldberekening gemaakt. 

  Voor dit bedrag kan je vrij gebruik maken van ons aanbod:

  • 47 weken per jaar school en BSO van 8.00 uur tot 17.00 uur;
  • grote vrijheid door zelf vakanties en vrije dagen in te plannen;
  • innovatief onderwijs en opvang van kinderen;
  • als ouder inspraak bij verschillende aspecten m.b.t. het beleid, maar ook praktische zaken zoals het meebepalen van de jaarlijkse sluitingsperiode.

  Op maat

  Indien geen of minder BSO wordt afgenomen, wordt een offerte op maat gemaakt. Neem hiervoor contact op via info@avonturisroosendaal.nl of via de contactpagina. Ook indien u hierover vragen heeft of uw specifieke situatie met ons wilt bespreken, kunt u een persoonlijke afspraak maken.